Julhälsning

God jul och gott nytt år vänner!

Vi närmar oss årets och mandatperiodens slut. Vi lämnar inte bara 2022 bakom oss nu, utan en hel mandatperiod. De här fyra åren har varit fyllda av kriser och skandaler som följt på varandra. Nu blickar vi framåt mot ett nytt år och starten på en ny mandatperiod!

Valet 2022 är något som vi Socialdemokrater i Motala ska vara stolta över. Vi gick fram och gjorde den största ökningen i hela Östergötland. Tillsammans har vi burit ett starkt oppositionsarbete och en lika stark valrörelse där Motalaborna visade sitt stöd till oss. Det räckte dessvärre inte hela vägen.

Det ska dock inte ta ifrån oss stoltheten i att vi Socialdemokrater är det största partiet i Motala. När väljarna gick och röstade så visade de klart och tydligt att de har förtroende för vårt parti. Det är ett ansvar som vi tillsammans ska bära under dessa fyra år.

I dessa tuffa tider gäller det att vi visar att ett samhälle som håller ihop är ett samhälle som är starkt. Politiken som kommer att styra vårt land, vår region och vår kommun kommer inte bidra till det. Det är därför vår uppgift att visa att det finns ett alternativ till den högerkonservativa politiken som kommer styra Sverige, Östergötland och Motala under de kommande fyra åren.

När vi nu går på julledighet ska vi känna stolthet för oss själva och det arbete som vi har gjort. Nu vilar vi upp oss och samlar kraft inför en ny mandatperiod. Tillsammans kommer vi att visa att vårt Motala kan bättre.

Med dessa ord vill jag önska er alla en riktigt god jul och ett gott nytt år!

/Elias Georges

facebook Twitter Email